Jordi Magrinyà

Jordi Magrinyà

Coach amb Programació Neurolingüística certificat per l'escola alemanya INLPTA
Coach d'aprenentatge certificat per l'escola MindSystem de Múnic
D.E.A. en Lingüística i Comunicaió; Conferenciant i formador.

 

Et reclamen alguna cosa a la feina? Compra’t temps!

9 pautes per saber què dir i evitar mals majors

 

T’has trobat mai en la situació en què un client et truqués tot enfadat perquè encara no havia rebut aquell paquet que li corria tanta pressa? O bé que un company de feina et retragués que encara no li havies passat la informació? O potser t’ha cridat l’atenció el teu cap perquè encara no li havies entregat un informe?

 

A la feina saber gestionar els temps dels esdeveniments és fonamental. En aquest article comentaré estratègies comunicatives per “comprar-se temps” davant d’una situació d’estrès.

 

El Lluís és comercial i aquest matí una clienta, la sra. Pou, li ha reclamat uns materials. El Lluís estava convençut que des de l’empresa els els havien enviat i que tot estava en ordre. La trucada no ha estat precisament agradable, perquè la sra. Pou estava força nerviosa, ja que depenia d’aquells paquets per poder prosseguir amb el seu negoci. Tant és així, que el seu grau de nervis li feia expressar-se en un to de queixa força molest. El Lluís s’ha posat força nerviós i ha començat a suar, però finalment ha pogut sortir de l’impàs més o menys bé. De fet, no sap ben bé ni com ho ha fet. Dissortadament, però, quan ha contactat amb el departament encarregat dels enviaments, aquests no responien el telèfon. Aleshores el Lluís s’ha anat posant nerviós. Passaven les hores i els d’enviaments, que finalment sí que s’han posat al telèfon, no li sabien donar cap explicació de què passava amb aquells paquets. De fet, li han dit que no trobaven la informació d’on era aquell paquet i que ja li dirien el què. Ara sí que el Lluís estava nerviosíssim: què li diria a la clienta si el tornava a trucar? Doncs a sobre casualment, ha sigut just acabar la trucada amb els d’enviaments, que l’ha tornat a trucar la sra. Pou. El Lluís hagués volgut no respondre-li, però hi havia el seu superior al costat hi hagués quedat estrany no fer-ho. La conversa ha anat més o menys així:

 

 • Lluís (amb veu forçadament simpàtica): Bona tarda sra. Pou.
 • Pou: Bona tarda.
 • Lluís (mentint): Ara anava a trucar-li.
 • Pou: Ah perfecte. Doncs, mira, comentar-te que ja m’ha arribat tot.

 

El Lluís s’ha quedat tant descol·locat com alleugit i així s’ha resolt el tema.

 

De fet, el que veiem en aquesta història és que “comprar-se temps” és un recurs útil que permet resoldre certa mena de circumstàncies. Sens dubte, el que tots volem és que les coses segueixin el seu curs i terminis previstos, que les expectatives a les quals ens hem compromès s’acompleixin. Ara bé, de vegades això no passa. I per bé, que el “comprar-se temps” no és un recurs del qual sigui recomanable abusar-ne, és un as a la màniga molt potent. Per què?

 

Doncs gràcies a això:

 • El fet de ser conscient que saps resoldre un moment d’estrès et permet estar més tranquil i per tant resoldre’l amb més solvència.
 • El fet que la part reclamant se senti compresa i atesa ajuda a rebaixar-li la tensió.
 • Durant el temps “comprat” pot ser que canviïn les circumstàncies per si soles i al cap d’una estona el conflicte es resolgui sol (com a la història) o sigui més fàcil de resoldre.

 

En qualsevol cas, allò que és fonamental a l’hora de “comprar-se temps” és saber com comunicar prou eficientment. Aquestes pautes ordenades et poden ajudar a fer-ho.  

 

 
1. Quan la persona expressa la seva queixa, escolta-la i deixa-la acabar.

D’aquesta manera li deixes espai perquè tregui l’enuig. (Això sí, si veus que comença a repetir-se i es va exaltant més i més a mesura que parla, sí que serà convenient que la interrompis redirigint-la immediatament cap a la solució).

       #Silenci#
2. Mostra la teva sorpresa mentre vas escoltant la seva explicació. Mhm.. De debò? Què diu ara?…
3. Comprova subtilment i amb to de possibilitats que l’error no estigui en una altra banda. Pot ser que hagi arribat a      l’adreça antiga? I podria ser el cas que l’hagués recollit algú altre?
4. Mostra la teva sincera comprensió envers la situació en què es troba. Comprenc… Ostres, quina circumstància… Lamento la situació …
5. Compra’t temps, bo i mostrant que ja estàs pensant en la solució.Explicita on pot ser que hi hagi la solució i què pots tu fer per posar el fil a l’agulla.

Ara en aquest moment, no sé exactament què pot ser. Podria haver sigut una cosa del sistema informàtic, o bé del cantó de l’empresa repartidora. Necessitaré comprovar-ho…

6. Torna a mostrar que comprens la seva posició. … ràpidament perquè sé que és important per vostè.
7. Mostra el teu compromís amb la persona i la resolució de la situació Definitivament, ho vull resoldre això, perquè sé que et corria pressa.
8. Tranquil·litza i agraeix. Estigui tranquil·la que em poso a resoldre-ho ara mateix. Li agraeixo la comprensió, sra. Pou.
9. Indica que el proper pas el fas tu. Així que sàpiga el què la contacto.

 

 

No cal dir que l’ordre d’aquests nou punts és aproximat perquè cada conversa és un món. A més, el motiu del retard, la responsabilitat pròpia en la situació i d’altres circumstàncies juguen un paper clau a l’hora d’aconseguir gestionar la conversa de manera que el resultat sigui òptim per a tots dos. Ara bé,

 

allò que és important mostrar és: la comprensió de la situació, el compromís amb la persona, la cerca de la solució i l’agraïment per la comprensió. 

 

 

Hi ha moltes situacions en què es pot fer ús d’una estratègia comunicativa basada en aquests quatre aspectes bàsics que acabo d’esmentar, per exemple:

 • Quan no hem pogut avisar a un client d’una situació no desitjada i és aquest el que ens contacta.
 • Quan el cap ens demana perquè encara no té els informes a la taula
 • Quan un proveïdor ens reclama una factura que ens hem oblidat de passar-li
 • Quan un company ens recorda que està pendent d’un input nostre per poder continuar

 

 

A més, val a dir que, de fet, una situació de conflicte com aquesta, en realitat és una oportunitat per reforçar la confiança de l’altra persona. Per aconseguir-ho, són importants l’atenció que donem a l’altra persona i la rapidesa de la resolució final.

 

No et perdis mai cap article! Envia’m ara un missatge aquí, demanant que et posi al newsletter.

I si t’ha agradat l’article m’encantarà que el comparteixis a les xarxes socials i que em segueixis a Facebook.

Foto: unsplash.com

 

%AM, %07 %044 %2016 %00:%Mar

Posa't el "jefe" a la butxaca

Posa't el "jefe" a la butxaca

- Taller personalitzat per a persones que tenen problemes amb el seu cap -

 

Avui dia hi ha milers de persones que ho passen malament per culpa de la relació amb el seu cap.
I moltíssimes d'altres volen millorar la seva relació o tenir més pes als seus ulls.
I tu? També t'agradaria bé millorar la relació que hi tens?

 

Existeixen recursos comunicatius eficients
per fer que la relació
amb el teu "jefe" sigui com tu vulguis.
I la meva pròpia història n'és la prova.
Amb aquest taller o aquest coaching, el canvi serà radical en menys temps del que et penses.

 

Millora la teva situació a la feina ja!

Reserva ara termini enviant-me un mail aquí
per un taller pràctic adaptat a les teves necessitats personals.
Milloraràs la teva vida.

Si ho prefeeixes truca'm: 933 008 767
o escriu-me a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Confidencialitat garantida!

Jordi Magrinya coach a Barcelona

Si tienes problemas con el jefe, ¡contáctame ahora desde aquí!

Més enllà del virtuosisme, les virtuts. L’exemple de Lily Brik.

A la vida tinc la sort que vaig coneixent gent excepcional. Els que ens dediquem al coaching sabem de la importància de triar models i d’aprendre dels millors. No fa gaire que he conegut l’artista visual Lily Brik Dellet.
Aquesta noia propera i afable és d’aquelles persones escollides per un talent. Només cal veure aquesta foto d’una obra seva.

Lily Brik Sadoll2

Però més enllà del talent, allò que m’agradaria destacar de la Lily en aquest article són unes qualitats d’aquelles que marquen la diferència en la vida de qualsevol persona.
Perquè, per bé que no tothom tenim el virtuosisme que pot tenir la Lily, sí que tothom podem tenir aquestes virtuts que ella (sabent-ho o no) cultiva:


1.    Focus


Des de la primera conversa amb la Lily queda clar que el seu focus professional és transparent i nítid. La Lily viu per l’art i per això dedica tota la seva atenció professional a allò que fa i a allò que la pot fer millor.


2.    Treball


La fortalesa del focus arriba de la mà del treball. Perquè sense treball només hi ha somnis a l’aire. I és cert que els somnis ens mostren el camí i ens fan sentir bé un temps (més o menys llarga), però sense treball no avancem en aquest camí.  

I per arribar d’aquesta foto...

Lily Brik Treballant

... a aquesta altra...

Lily Brik Acabat
 ... sense treball no s’hi arriba.

3.    Acció


L’acció és diferent del treball en això: si per un cantó el treball està vinculat a millorar i perfeccionar el talent i les capacitats, per l’altre cantó l’acció és dur a terme aquelles altres activitats (sovint prosaiques) que calen per poder fer realitat els somnis.
Per exemple: agafar el cotxe a les vuit del matí per arribar a Barcelona a les 10 per comprar una tela xinesa.


4.    Voluntat integradora


La voluntat integradora amb l’entorn és una motivació que afavoreix que una persona passi a l’acció. En parlar amb la Lily un descobreix la seva voluntat de compartir la seva pròpia essència amb les de totes les persones i totes les realitats que conformen l’univers, del qual ella se’n sap part. Això, per cert, entronca amb el  vuitè i més elevat nivell de desenvolupament de la consciència de Graves: el nivell de la Visió Global, l’harmonia amb la força de la vida

 
5.    Passió


La passió pel que es fa és aquell amor incondicional que et permet fer allò que fas com si respiressis. Així, per la Lily no existeixen les típiques i tedioses hores extres, sinó només extraordinàries hores.
Certament, un cop una persona descobreix la seva passió i s’hi pot dedicar professionalment mai més no tindrà la sensació d’estar fent feina.  


En resum, no cal dir que de tothom en podem aprendre alguna cosa i, sens dubte, d’una artista com la Lily un en pot aprendre un món.


Per això, envoltem-nos de gent de qui en poguem aprendre i que ens facin millors. És un bon sistema per ser feliç i tots plegats ho serem més.

 

Per veure més obres de la Lily Brik, visita www.lily.cat

---------------------------------------------------------------------

No et perdis mai cap article! Envia'm ara un missatge aquí, demanant que et posi al newsletter.

I si t'ha agradat l’article m’encantarà que el comparteixis a les xarxes socials i que em segueixis a Facebook, a Twitter i Google+.

Descobreix ara els articles del bloc de Vull Un Canvi!!

Necessites un canvi a la teva vida? No cal que esperis, comença el teu canvi ara mateix clicant aquí.

Hola, el Jordi sóc jo!

Coach Jordi Magrinya Vull Un Canvi Barcelona

%PM, %01 %957 %2016 %21:%febrer

Estàs en risc de tenir un fill "zombie"?

Estàs en risc de tenir un fill "zombie"?

Desafortunadament, al llarg de la vida m’he trobat amb uns quants adolescents que personalment solc agrupar en una trista tipologia comportamental: els adolescents zombie.


I aquestes són les carcterístiques comunes que hi he trobat:

 1. No tenen cap discapacitat intel·lectual
 2. Es mostren constantment absents, com si no hi fossin (d’aquí el nom de zombies)
 3. Parlen poc
 4. Tenen una alta manca de confiança en ells mateixos
 5. La seva xarxa d’amistats vertaderes és reduïda o fins i tot inexistent
 6. Els costa o no saben fer activitats simples de la vida: per exemple fer-se un ou ferrat
 7. La mare actua de manera sobreprotectora
 8. El pare es mostra distant

Encara no he llegit mai enlloc d’aquestes característiques posades totes en comú per tal descriure una tipologia de comportament adolescent. Però ja n’he conegut uns quants.

 


Com pots veure parlo de comportament i no d’identitat.  És a dir, NO són zombies de caràcter o per escència, simplement es s’estan relacionant així amb el món. Per això estic convençut que aquesta mena d’adolescents tenen un 100% de capacitats de sortir d’aquesta mena de desorientació constant

 

 Alguns dels canvis que recomanaria:Banner nens invisibles2


1.    Canviar d’entorn o introduir entorns que els siguin més
agradables o motivadors (els pares que descobreixin què
els agrada realment)
2.    Que practiquin alguna mena d’activitat física
3.    Que la mare substitueixi la sobreprotecció per la confiança en
les capacitats de l’infant

4.    Que el pare es mostri proper i afectuós
5.    Que se li otorguin responsabilitats (tal com sempre argumenten autors com Jesper Juul o Leja Mahnič)
6.    Que se’l tracti com a un futur adult
7.    Que tingui a prop un adult, model de referència


Tots aquests set punts, es poden fer tant quan l’adolescent ja es troba en una condició zombie. Òbviament, encara serà millor si es fa al llarg de la infantesa per evitar que un nen acabi com un adolescent que sembla un zombie.  


Si creus que aquest text pot ser d’ajuda a algú, comparteix-lo.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Necessiteu un canvi a la vostra vida familiar? Comenceu-lo ara mateix clicant aquí.

 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mira'm al programa Afers Exteriors de TV3.

Coach Jordi Magrinya Vull Un Canvi Barcelona

No et perdis mai cap article! Envia'm ara un missatge aquí, demanant que et posi al newsletter.

I si t'ha agradat l’article m’encantarà que el comparteixis a les xarxes socials i que em segueixis a Facebook.

Descobreix ara els articles del bloc de Vull Un Canvi!!

Necessites un canvi a la teva vida? No cal que esperis, comença el teu canvi ara mateix clicant aquí.

Hola, el Jordi sóc jo!

A l'Afers Exteriors de TV3 (Programa Sencer)

En aquest vídeo podràs veure el programa d'Afers Exteriors sobre Eslovènia, en el qual hi vaig participar. Així em podràs conèixer una mica més.

 

 

%PM, %11 %920 %2016 %21:%Gen

Estàs patint la "depre" post vacances?

Estàs patint la "depre" postvacances?

 

“Cada any em passa igual. Arriba l’agost i súper bé. Però el setembre també arriba. I lo fotut és que arriba volant. Aleshores ja l’última setmana d’agost només de pensar en que he de tornar a la feina em comença a agafar aquella mena de “depre” de color enfosquit i d’olor de pluja que em fa venir ganes de deixar-ho tot. Després supero el setembre amb penes i treballs, però l’octubre no sembla portar-me l’alegria.”

 

Aquesta és la història de tanta i tanta gent. D’aquestes sensacions que van del setembre a l’octubre o passat les festes de cap d'any jo en dic la “depre post-vacances”, que de fet és augment agut d’emocions causades perquè no t’agrada la vida que estàs portant.

 

Però la bona notícia és que això és superable. I de per vida. Aquesta és una de les maneres de fer-ho:

 

 1. Identifica què és exactament allò que no t’agrada de la vida que portes.
 2. Identifica què seria el contrari d’això que no t’agrada i substitueix-ho per allò que t’agradaria (em refereixo a activitats que et permetrien viure les emocions i valors que desitgis, busca la teva passió). Com que sé que allò que t’apassiona no sempre és possible fer-ho immediatament per raons d’equilibri familiar o personal, llegeix els punts següents.
 3. Un cop hagis identificat què no t’agrada i què t’agradaria, fes-te un pla real a mig termini per aconseguir allò que t’agradaria viure en el teu dia a dia. Aleshores comença a fer realitat aquest pla. Si et cal formar-te, forma’t; si et cal deixar algun hàbit, deixa’l; busca’t algun model que t’inspiri, etc…
 4. Tan bon punt comencis a dur a terme aquest pla de canvi de vida la “depre” ja haurà perdut força.
 5. Paral·lelament, pots fer-li perdre encara més força amb aquest útil truc mental: modifca detalls de la pel·lícula mental que et provoca la “depre”. Realment hi ha molts detalls per canviar que t’ajudaran a viure millor. Dos exemples: Tanca els ulls i mentalment imagina’t la peli de la depre, tot seguit passa-la a blanc i negre i posa-li una música graciosa (la del Benny Hill, per exemple). Veuràs com començar a canviar l’emoció i la teva situació et serà més digestible i lluminosa.
 6. A més a més, hi ha una activitat que sempre ajuda a sentir-se millor: comença a fer esport o a fer passejades. Són el millor prozac!!!
 7. Finalment, quan acabis el teu pla de canvi, comença a fer realitat allò que volies.

 

En resum, ho sàpigues o no, la depre post-vacances és la teva aliada perquè és la veu del teu subconscient, que t’està fent veure que vols un canvi. I el truc és fer-se i dur a terme un pla de canvi.

 

Així doncs, si aquests dies tu també estàs passant la depre post-vacances, comença a fer el teu canvi ara i a construir-te la vida que realment vulguis.

 

---------------------------------------------------------------------

Si t'ha agradat l’article m’encantarà que el comparteixis a les xarxes socials i que em segueixis a Facebook.
I si vols fer-me cap consulta sobre canvis de vida contacta’m a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Hola, el Jordi sóc jo!

Coach Jordi Magrinya Vull Un Canvi Barcelona

La plaga dels nens invisibles i com evitar que el teu fill ho sigui

 

Avui exposaré una probemàtica que afecta a un gran nombre d’infants i els seus pares: els nens invisibles.

 

Una amiga m’explicava el seu patiment de quan era nena. Venia d’una família benestant: la mare ocupava un càrrec alt a la feina i el pare era un bon jan. Així, la mare era molt exigent i sempre sabia “com calia viure”. I la meva amiga havia après a viure segons aquestes pautes. Però de fet, patia perquè ella era d’un caràcter molt diferent al dels pares, de sempre que havia tingut un esperit més artístic. Ara bé, en la seva família l’única manera de rebre-hi acceptació i atenció positiva era obtenint bons resultats,d’acord amb les expectatives dels pares.

 

El reconegut terapeuta danès Jesper Juul la definiria com una nena invisible. Una nena amb grans problemes d’autoestima a causa del següent: els pares enlloc de valorar-la per ella mateixa, la valoraven i elogiaven superficialment, en funció del que feia.

 

Per més que els seus pares se l’estimessin, eren incapaços de fer-li arribar el missatge que se l’estimaven per ella mateixa, només pel simple fet d’existir.

 

El cas és que tot nen té la necessitat de sentir-se vist, acceptat i estimat només pel fet de ser i sent com realment és (al marge de les expectatives dels pares i d'altres aspectes externs). 

 

En el cas de la meva amiga, aquesta dinàmica es va anar aguditzant tant que en l’època de la pubertat es va voler “fer realment invisible i desaparèixer” (la cito textualment). Va patir l’anorèxia. I el que és més frepant és que els seus pares ni tansols van saber veure-ho.

 

Juul explica que la dinàmica de no veure l’escència d’un fill comença a guanyar-se un lloc en situacions típiques com aquests dos exemples:

 

1. La filla puja al tobogan i crida a la mare: “Mama, mira!” Aleshores la mare mira. La filla es deixa caure i li diu: “Que m’has vist?” La mare, inconscient que la nena l’únic que volia era sentir-se vista, l’elogia dient-li: “Que bé! Ets molt àgil!”. És a dir que la mare n’ha destacat l’acció, donant-li a entendre (sense voler) que només ha vist el resultat, que, de fet, és el que compta.

Solució? En una situació així, en que la filla simplement vol ser vista, la mare pot reforçar l’autoestima de la filla simplement dient-li:“Hola, Anna! Sí que t’he vist! Sembla divertit, oi?”

 

2. El fill li regala un dibuix a la mare, que arriba a casa al final del dia. Amb aquest gest el nen, que ha trobat a faltar a la mare, més que no pas el dibuix se li està regalant ell mateix, a la mare. Per això, el fill no n’espera cap valoració del dibuix, sinó simplement ser vist, acceptat i estimat pel simple fet d’existir.

Solució? En un cas així, enlloc de dir “Que bonic!”, se li refoçarà l’autoestima dient-li alguna cosa com:“Gràcies, fill! Quina il·lusió! Jo també t’he trobat a faltar.”

 

En les societats occidentals hi ha molts infants que se senten o han sentit invisibles (gairebé podríem parlar d’una plaga). Una bona i fàcil manera d’evitar que això li passi al teu fill és: de tant en tant dir-li sense més ni més, fora de tot context, de manera sincera, espontàna i breu “T’estimo”.

 ------------------------------------------------------------------------

Si l’article t’ha semblat interessant m’encantarà que el comparteixis amb les teves amistats. I si vols fer-me cap pregunta referent educació o estat emocional de nens i joves contacta’m a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

 

Hola, sóc el Jordi!

Coach Jordi Magrinya Vull Un Canvi Barcelona

%PM, %09 %784 %2015 %17:%Des

Tu pots!

Tu pots!

- Procés de coaching d'objectius -

 

Et trobes en un moment de la vida en què sents que voldries assolir un objectiu i no te'n surts? 

 

Tant si vols aconseguir una millora a la feina o un canvi de vida
junts podem traçar el camí perquè l'aconsegueixis. 

 

I és que tots els objectius tenen entrebancs comuns, per exemple:


la manca de recursos, 
el context inadequat, 
les pors i la sensació d'impotència,
entre molts d'altres. 

 

Per això, tot i que no sé ni quin és el teu objectiu ni 
què és allò que no encara no ha permès que l'assolissis, 
allò que sí que sé és que 
et puc ajudar a aconeguir-lo.


I la bona notícia és que no cal que esperis més per fer-ho.

 

Contacta'm ara per informar-te'n!

tel.: 933 008 767
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

%PM, %12 %603 %2015 %13:%Mai

Qui soc

Tardor 2017: consulta els paquets especials perquè assoleixis els teus objectius.Tu pots! 

Qui soc?

Vull Un Canvi Jordi Magrinya coach a Barcelona

Soc el Jordi Magrinyà, un barceloní que es dedica de tota la vida a ajudar als altres a assolir els seus objectius, i d'aquesta manera també la felicitat. I dic de tota la vida literalment.
Perquè encara avui em recordo a mi mateix de ben petit, al pati de l'escola, escoltant, ajudant o motivant tan bé com sabia a qualsevol que ho necessités. I aquesta vocació de fer costat als que m'envolten ha estat sempre part de mi, allà on he estat i amb aquells amb qui he estat.
I segueix sent-ho també avui dia. És per això que em vaig formar per ser Coach amb Programació Neurolingüística. I m'he especialitzat en objectius vitals i laborals i gestió dels canvis.

Alhora, com a formador, estic especialitzat en comunicació 360 graus. És a dir, en tots els àmbits comunicatius.M'ocupo especialment de comunicació delicada i eficient: com ara en situacions d'estrés i complicades.

 

Què faig?

Així doncs, en un moment concret de la meva vida adulta vaig decidir aprendre bé a ajudar als altres i vaig començar a estudiar de valent a l'Institut germanonordamericà INLPTA. Passats uns anys i nombroses hores de pràctiques vaig certificar-me com a Coach amb PNL.
I avui dia sóc l'únic coach del país certificat per aquesta institució.

Com a formador també em vaig especialitzar en el Coaching d'Aprenentatge per l'Institut MindSystem de Múnic.

I a més a més, sóc D.E.A. de doctorat en Lingüística i Comunicació a la Universitat de Barcelona. Així, paral·lelament també comparteixo els meus coneixements en comunicació i PNL fent formació en empreses, grups reduïts, institucions, congressos, etc

Aquesta és l'opinó d'alguns dels que han estat clients meus.

 

Com ho faig?

Com a Coach amb PNL ajudo a aquelles persones que volen un canvi en la seva vida en àmbits com:

 • Els objecitus laborals i vitals (millorar la situació a la feina, trobar la vocació, fixar-se i desenvolupar objectius, assolir reptes, canviar de feina...)
 • Les relacions personals (de parella, a la família, amb la mare)
 • La gestió del canvi (en tota mena d'aspectes de la vida en què algú sàpiga o intueixi que vol un canvi)

Sigui el que sigui, comentem-ho 93 300 87 67 o al mail Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

 Contacta'm aquí i reserva ara cita amb els teus objectius, perquè si un altre pot, tu també pots!